dietiste-balen.be
sportdietiste.be
Groepspraktijk Samen in Balans: Home Groepspraktijk Samen in Balans: E-mail Groepspraktijk Samen in Balans: Info
SportdietisteDieetGezondheidFitDieetGroentenDieetGezondSporten
Om je dromen waar te maken moet je wel eerst wakker worden
ProdimedVoedingsschema.jpg

Prodimed

Het Prodimed proteïnedieet voorkomt het alom bekende jojo-effect en draagt toch bij tot een snelle en veilige gewichtsafname.
Dankzij de constante toevoer van gemakkelijk opneembare eiwitten kan de stofwisseling normaal verlopen zonder enige vorm van spierafbraak. Door uitsluitend groenten en salades te eten, verplichten we ons lichaam om de nodige energie te halen uit de bestaande vetreserves. Dat zal tot een spectaculaire gewichtsafname leiden (6 tot 10 kg per maand). De afbraakproducten van de verbrande vetten zorgen ervoor dat je geen hongergevoel hebt en je je fit voelt.

Door de geleidelijke (dwz in een aantal fasen) terugkeer naar een voedingspatroon zonder dieetproducten blijft uw gewichtverlies behouden.
Motivatie, discipline en persoonlijke begeleiding van de voedingsdeskundige bieden de garanties voor het welslagen van dit dieet. PRODIMED en de voedingsdeskundige bieden u een uniek en effectief behandelprogramma om blijvend van uw overgewicht af te komen. Mede dankzij de verscheidenheid aan smaken, is dit dieet goed vol te houden en zal u verbluffende resultaten boeken.

Werkwijze

Het Prodimed proteïnedieet is een dieet dat opgebouwd is in verschillende fase. Het is raadzaam om deze verschillende fase strikt in acht te nemen om tot het beste resultaat te komen. Deze verschillende fasen zijn niet enkel belangrijk om de nodige kilo's te verliezen, ze spelen ook een cruciale rol in het heropvoedingproces m.a.w. het aanleren van een gezond voedingspatroon. Vooraleer men aan het eigenlijk eiwitdieet begint, moet men samen met de voedingsdeskundige de gunstigste periode (de minste stress, de minste onvoorziene gebeurtenissen) nagaan en samen een doel en een termijn (aantal te verliezen kg in hoeveel weken) bepalen. Deze fase noemen we ook de voorbereidingsfase of het intakegesprek. Tijdens dit gesprek doorloopt de voedingsdeskundige samen met u uw medisch verleden (eerdere en huidige ziekten en behandelingen) en mogelijk neemt hij/zij in overleg met u contact op met uw behandelende arts.

Voor meer informatie: http://www.prodimed.be

Het Prodimed proteïnedieet voorkomt het alom bekende jojo-effect en draagt toch bij tot een snelle en veilige gewichtsafname.